Windschermen

HeBo Tuinmeubelen levert ook zeer hoge kwaliteit terrasschermen. Bijna onmisbaar in ons landje…HeBo Terrasschermen geeft aan het buitenleven een nieuwe frisse dimensie. U bepaalt wat wij maken. Met de nieuwste ontwerp- en productietechnieken krijgt u precies het product naar uw wensen. Wij maken allerlei modellen wind schermen van aluminium met glas om zo optimaal te kunnen bliven genieten van uw terras. Van wind kunnen we allemaal hinder ondervinden, en juist op de hoek waar het terras zich bevindt.

Door een goede opstelling van een windscherm kan deze ergernis opgeheven worden. Of het nu een vaste opstelling betreft die demontabel gemaakt kan worden, of een verrijdbare/inklapbare opstelling bij uw (vakantie) woning of op uw balkon: alles is mogelijk.

Uw windscherm of terrasscherm op maat

Tijdens een duidelijk voorafgaand overleg ontstaat een uniek en op maat gemaakt kwalitatief hoogwaardig, onderhoudsvrije aluminium terras scherm | wind scherm met glas.

Alle kleurstellingen (RAL) zijn mogelijk. Het glas is verkrijgbaar in diverse kleuren, en is gehard (veiligheidsglas). Denk ook eens aan de mogelijkheid om het scherm door ons te laten beplakken met uw logo of tekst. Het glas kan zelfs gegraveerd worden.Wij leveren zowel aan particulieren als aan (horeca) bedrijven. Het eindresultaat wordt bij u geleverd en gemonteerd.

Er zijn veel variëteiten in windschermen en terras schermen. Ook in glas is veel keuze, wilt u helder glas of geeft u de voorkeur aan mat glas in uw windscherm of terras scherm? Windschermen en terrasschermen zijn ook uit het oogpunt van uitstraling en duurzaamheid een goede investering. U kunt niet alleen vaker buiten zitten op het terras van uw cafe, balkon of gewoon in uw eigen tuin maar u creëert met glazen windschermen, terrasschermen ook meer comfort en plezier.

Tuinstoel Square

Wij hebben nieuwe uitneembare terrasschermen van  72 mm rond  RVS met veiligheidsglas van 8 mm dik geheel compleet.

Aanbieding : Uitneembaar  Windscherm 

470  cm   (3 delen) Vraag naar onze speciale prijs

 

  

 Copyright © Hebo Tuinmeubelen 2015

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.